CSM Slatina se îndreaptă către baraj

csm baraj

csm baraj

CSM Slatina a pierdut în fața  celor de la HC Dunărea Brăila cu scorul de 18- 22. Acesta a fost ultimul meci pe teren propriu din acest sezon, următorul joc îl vor avea în deplasarea, la Râmnicu Vâlcea. În acest moment Slatina și U Cluj vor intra la baraj.

CSM Slatina  a pierdut șansa de a se califica direct în Ligă. Fetele noastre au pierdut un meci decisiv în fața celor de la Dunărea Brăila cu scorul de 18-22. Acesta a fost ultimul meci pe teren propriu din acest sezon. Meciul a fost unul cu suișuri și coborâșuri. Victorina Bora reproșându-le elevelor sale faptul că nu au respectat tactica jocului.

„Au jucat cum au vrut ele. Doar 10 minute au jucat așa cum am pregătit, apoi au vrut să facă ce au vrut. Au existat ratări care nu se accepată. Le-am zis să fie atente la portar și unde să arunce, iar ele au ratat și de la șase metri” a declarat Bora.

În acest moment Dunărea Brăila are mai multe șanse decăt CSM Slatina pentru salvarea directă. În acest moment șansele fetelor antrenate de Bora pentru a se salva direct sunt minime.

„Mergem la baraj. Jocurile sunt făcute. Noi jucăm în teren, chiar dacă și anul trecut am fost acuzate de unele lucruri, noi ne jucăm șansa în teren”, a completat Bora.

Slatina și U Cluj vor merge la baraj unde vor întâlni  echipe  de talie inferioară.

 {module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura