CSM Slatina și-a prezentat noile achiziții

csm slatina handbal

csm slatina handbalAstăzi, conducerea CSM Slatina a prezentat noua formulă a echipei de handbal dar și obiectivul pentru următorul sezon competițional.Astăzi, conducerea CSM Slatina a prezentat noua formulă a echipei de handbal dar și obiectivul pentru următorul sezon competițional.

Este pentru al treilea  an consecutiv, în care  CSM Slatina va evolua pe prima scenă a handbalului românesc. În sezonul competițional  2019-2020 a Ligii Florilor, jucătoarele slătinene vor să obțină rezultate mai bune, care vor duce la îndeplinirea obiectivului.

 „Ceea ce ne-am propus un noua ediţie este să înregistrăm un progres faţă de celelalte ediţii de campionat, să ne menţinem, bineînţeles, în Liga Naţională. Se poate întâmpla cu baraj sau fără, dar ceea ce contează este să ne menţinem. Este un campionat puternic, echilibrat, dacă vă uitaţi pe statistici se află pe locul doi în lume, sunt şase echipe care joacă în Cupele Europene, două în Champions League, iar alte patru care joacă în Cupa EHF, din totalul de 14. Nu mai vorbesc despre jucătoarele extrem de valoroase din campionatul nostru. Ne-am fi dorit să ne propunem mai mult, dar suntem realişti. Ştim ce putem să facem, ce buget avem, din ceea ce am studiat avem cel mai mic buget, dar aşa am fost mereu şi nu a fost nicio problemă, pentru că nu joacă bugetul. Într-adevăr, este un aspect important, dar am avut multe meciuri în care am câştigat cu inima”, a precizat viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu. 

Pentru acest lucru conducerea echipei slătinene a reușit până la această dată să perfecteze cinci transferuri. Luciana Popescu (fostă Marin), Daniela Corban, Daniela Şchiopu, Elena Dulgheriu şi Sonia Vasiliu s-au alăturat coechipierelor care și-au reinoit contractele cu CSM Slatina. Acestea sunt jucătoarele de bazî din stagiunea trecută, Lorena Ostase, Oana Chitacu, Alexandra Andrei, Adina Cîrligeanu, Lăcrămioara Stan.

„Sunt mulţumită că am reuşit să păstrez nucleul, să le dăm continuitate. Anul trecut, datorită faptului că am reuşit să le păstrăm, ele s-au exprimat altfel în joc. Cât priveşte jucătoarele pe care am reuşit să le aducem la echipă, mi-am dorit-o foarte mult şi anul trecut pe Luci Marin, este o jucătoare cu experienţă, de care aveam mare nevoie la linia de 9 metri. Sunt cele două jucătoare de la Centrul de Excelenţă, foarte tinere, care pot creşte, Daniela Corban, pe care mi-am dorit-o foarte mult, sper doar să fie sănătoasă, să facem treabă bună împreună. Mă bucur că am păstrat nucleul de jucătoare, pentru că aşa va fi uşor să integrăm jucătoarele care au venit”, a precizat Victorina Bora.

Începând de mâine echipa va da startul pregătirii pentru noul sezon al Ligii Florilor. Astfel, în perioada 11-17 iulie, elevele Victorinei Bora vor avea cantonament la mare, urmând ca de pe 20 iulie, timp de cinci zile, să desfășoare stagiul de pregătire la munte. În programul de pregătire al slătinencelor sunt incluse și trei turnee în care sportivele vor susține mai multe meciuri de verificare pentru ca la începutul campionatului să fie în cea mai bună formă. Ediția 2019-2020 a Ligii Florilor va debuta pe 31 august.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura