Luptătorii de la CSM , pregătiți pentru Campionat

lupteeeeeee

lupteeeeeee

Sportivii antrenați de Constantin Scuturiciu s-au calificat in finala Campionatului Național de lupte. Aceștia au participat la turneul de calificare de la Cluj Napoca.

Cei mai buni practicanți de lupte greco-romane s-au luptat pe salteaua de concurs, miza fiind una foarte mare: participarea în cea mai importantă etapă a concursului. Ca de fiecare dată, luptătorii de la Clubul Sportiv Municipal Slatina s-au remarcat și au reușit să urce pe podiumul turneului. Echipa a reușit să se intoarcă cu patru medalii, una de aur, două de argint și una de bronz.

Gheorghe Florin –locul I categoria 82kg

Savu Andrei –locul al II lea categoria 60 kg

Babi Alexandru – locul al II lea categoria 72 kg

Mirică Alexandru- locul al III lea categoria 63 kg

‘Echipa este calificată pentru faza națională a Campionatului de seniori.Noi ne așteptăm obținem medalii la acest campionat, având in vedere că il avem pe Gheorghe Florin care este component la lotului național. Ii avem și pe Savu Andrei care și el este la națională, ii avem, pe Mirică Alexandru, Geani Ioniță, Negru Robert. Avem sportive buni, și sper eu, să obținem și medalii. Suntem in pregătire pentru acest campionat’, a declarat antrenorul Constantin Scuturiciu.

Finala Campionatului Național de lupte va avea loc în perioada 18-21 iulie, la Reșița. Anul trecut, de la acest campionat, slătinenii s-au întors cu două medalii de bronz, obținute prin Nicolae Mirică și Geani Ioniță.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura