Medalii pentru atleții de la CSM

atletiiiiiiiii

atletiiiiiiiii

 CSM Slatina are în palmares trei medalii la Campionatul Național Universitar  și Cupa României. Atletul Andrei Neagoe a cucerit medaliile de aur în proba de 100 şi 200 de metri în finala Cupei României şi la Campionatul Naţional Universitar. Aur a câștigat și Daniel Budin , în proba de ştafetă 4×100 de metri, iar bronzul a fost cucerit de Pavel Nichituş, la 400 de metri garduri.

 În perioada 24-25 mai a avut loc finala Cupei României şi Campionatul Naţional Universitar,  unde atleţii pregătiţi de Dan Bărbuţi au obţinut rezultate extraordinare.
Andrei Neagoe a cucerit aurul,  ca de altfel și  Daniel Budin, care a urcat pe podium la ștafetă. Tot pe podium, pe treapta a III a a urcat și   Pavel Nichituş, care a concurat  la 400 de metri garduri.
Rezultate bune au obținut și Daniel Budin a terminat cursa pe locul IV, Marius Şerban s-a clasat pe locul V și Cosmin Dincă a terminat concursul pe locul IV.

 Următoarea competiție va avea loc la Cluj, in perioad 7-8 iunie, unde vor avea loc  Campionatele Internaţionale ale României.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura