Noul sezon al Ligii Florilor va începe pe 27 august

csm sl handbal

La finele săptămânii trecute, a avut loc o videoconferinţă cu membrii Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Handbal. Principala tema de dezbatere a videoconferinţei a fost programul competiţional. S-a convenit ca noul sezon al Ligii Florilor să înceapă pe data de 27 august, cu 16 echipe. Vor fi două etape în decurs de o săptămână, a doua urmând a fi programată pe 30 august. O decizie finală în privinţa datelor de desfăşurare din noul campionat al Ligii Naţionale de Handbal Feminin va fi luată în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie. Tot CA va decide şi în privinţa modului de desfăşurare a Cupei României.

Cele patru echipe implicate în cele două restanţe, respectiv SCM Râmnicu Vâlcea, CSM Bucureşti, Dunărea Brăila şi CSM Slatina au convenit să joace meciurile cu două zile mai devreme de Final Four. Ultimele partide din Cupa României ar urma să se desfăşoare între 21-23 august, pe teren neutru.

„Mâine (n.red. – miercuri), le-am chemat pe fete la Slatina. Vreau să ne vedem, să iau contact cu ele, pentru că a trecut foarte mult timp de când nu ne-am mai pregătit. Să vedem sub ce formă ne vom putea pregăti, pentru că este şi vremea capricioasă… O să dăm nişte teste în perioada aceasta, să văd la ce nivel sunt, iar pregătirea propriu-zisă o vom începe pe data de 1 iulie. Nu le puteam lăsa acasă până atunci, pentru că niciodată nu au stat o perioadă atât de lungă fără să se antreneze”, a precizat antrenoarea echipei CSM Slatina, Victorina Bora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura