Premiile puse în joc la Crosul 5K

Crosul primaverii 5K

Crosul primaverii 5KIubitorii sportului mai au la dispoziție o săptămână să se înscrie la „Crosul primăverii 5K”. Dacă anul trecut am avut la linia de start 300 de alergători, anul acesta sunt așteptați 350. Fluierul de start al competiției se va da pe 12 mai, pe Esplanadă.

Mai este puțin până se va da startul celei de a II-a ediții a competiției „Crosul primăverii 5K” care va avea loc în data de 12 mai. Înscrierile se pot realiza pe adresa de email crosulprimaverii@primariaslatina.ro.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, și anul acesta, se premiază primii trei câștigători de la general, indiferent de categoria de vârstă, atât la masculin cât și la feminin, respectiv: locul I – 800 lei; locul II – 600 lei; locul III – 400 lei.

Se premiază primii trei câștigători de la următoarele categorii de vârstă, astfel: între 18-29 ani masculin și feminin – locul I – 300 lei, locul II – 150 lei; locul III – 100 lei;  între 30-49 ani masculin și feminin – locul I – 300 lei, locul II – 150 lei, locul III – 100 lei; peste 50 ani masculin și feminin – locul I – 300 lei, locul II – 150 lei, locul III – 100 lei.

Vor primi premii de câte 200 lei şi cel mai vârstnic participant sau cea mai vârstnică participantă.

Competiția este organizată de Primăria și Consiliul Local Slatina, iar anul trecut s-a bucurat de un real succes, peste 300 de slătineni aliniindu-se la start. Anul acesta sunt așteptați cât mai mulți împătimiți ai sportului. „Sportul înseamnă sănătate!”, acesta este motto-ul evenimentului sportiv dedicat tuturor amatorilor de alergare „Crosul Primăverii”.

La concurs pot participa slătinenii care au vârsta minimă de 18 ani, doritorii fiind scutiți de taxă de participare. Traseul este același ca și anul trecut.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura