Sute de bilete în stațiuni, pentru pensionari

bilete pensionari

bilete_pensionari Sute de bilete în stațiuni, pentru pensionariCasa de Pensii a alocat o nouă serie de bilete la băi pentru pensionari. Cele mai multe bilete sunt pentru stațiuni precum: Felix, Govora, Olăneşti, Covasna şi Amara. Acestea pot fi ridicate în fiecare zi de luni și miercuri, până pe 28 august.

Cele 220 de bilete de tratament, au data de plecare în perioada 4-8 septembrie.pensionarii pot să opteze pentru biletele declarate disponibile în următoarele stațiuni: 44 de bilete în stațiunea Olăneşti, 33 de bilete în stațiunea Govora, 20 de bilete în stațiunea Covasna, 17 bilete în stațiunea Heculane, 13 bilete în stațiunea Călimănești, 12 bilete în stațiunea Amara, 12 bilete în stațiunea Felix, 12 bilete în stațiunea Pucioasa, 10 bilete în stațiunea Căciulata, 8 bilete în stațiunea Saturn, 8 bilete în stațiunea Mangalia, 6 bilete în stațiunea Buziaș, 6 bilete în stațiunea Eforie Nord,  5 bilete în stațiunea Bala, două bilete în stațiunea Geoagiu, 4 bilete în stațiunea Neptun,  două bilete în stațiunea Sinaia, două bilete în stațiunea Techirghiol, două bilete în stațiunea Tușnad şi două bilete în stațiunea Vatra Dornei.

Potrivit reprezentanților Casei de Pensii, acestea pot fi  ridicate  în zilele de luni şi miercuri până în data de 28 august, inclusiv.

Lasă un răspuns