O slătineancă pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția

madalina ghenea

madalina_ghenea O slătineancă pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la VenețiaMădălina Ghenea a strălucit, la propriu și la figurat, la Festivalul de Film de la Veneția. Deși în cursul zilei pe covorul roșu au pășit cele mai frumoase modele și actrițe, Mădălina a reușit să le eclipseze pe toate. Poate doar sexy eroina din filmele Marvel, Scarlett Johhanson, a fost singura care a reușit să tină pasul cu Mădălina.

ghenea_222_madalina O slătineancă pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la VenețiaMădălina Ghenea a arătat că o adevărată prințesă la premierea filmului Ad Astra, cu Brad Pitt și Liv Tyler în rolurile principale , iar sutele de fotografi prezenți la eveniment s-au înghesuit să o surprindă din toate unghiurile. Modelul a reușit să fie în centrul atenției prin look-ul sau elegant, impecabil. 

Îmbrăcată într-o rochie nude, cu paiete aurii, prinsă în talie cu o centură glam, Mădălina Ghenea a fost în topul preferințelor criticilor de modă. Vedeta a impresionat și la capitolul accesorii: cerceii și inelele sale supradimensionate au ajutat-o să strălucească și mai tare! Machiata sexy, cu părul lung și voluminos lăsat liber pe spate, Mădălina a bifat un look perfect.

Lasă un răspuns