Prefectul Judeţului Olt, cu ochii pe „Drum Expres Craiova – Piteşti”

thumbnail 4 696x392

thumbnail-4-696x392 Prefectul Judeţului Olt, cu ochii pe „Drum Expres Craiova – Piteşti”

Vineri, 6 septembrie,  Angela Nicolae, prefectul județului Olt , a convocat membrii grupului de lucru pentru monitorizarea stadiului desfăşurării lucrărilor necesare implementării proiectului „Drum Expres Craiova – Piteşti”.

 

La ședință au participat vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu, subprefectul județului Olt, Florin Dumitru, directorul de șantier al drumului expres, Victor Constantinescu, reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în acest sens, dar și ai primăriilor localităţilor din județ care vor fi tranzitate de drumul expres.
Grupul de lucru a fost înfiinţat în vederea monitorizării, analizării şi dispunerii măsurilor necesare realizării acestui proiect la nivelul judeţului Olt.
Membrii au sarcina de să identifice până săptămâna viitoare toate problemele legate de construcția drumului, conform competențelor fiecărei instituţii, în vederea analizării și luării, în regim de urgență, a măsurilor legale care se impun.
Directorul de șantier a declarat că sunt pregătiți să demareze lucrarea, fiind aduse deja agregatele pentru asfalt (75 de mii de tone), se lucrează la montarea stației de asfaltare, precum și la cele două stații de betoane, iar după data de 15 septembrie 2019 vor sosi și instalațiile pentru forat. Totodată, directorul de șantier a precizat că în jur de 400 de persoane vor lucra la construcția drumului.
Angela Nicolae, prefectul județului Olt,  a atras atenția că este vorba despre un proiect important pentru județul Olt, o investiție de care avem nevoie, solicitând tuturor maximă promptitudine și operativitate în rezolvarea oricăror eventuale probleme apărute
.” apare în comunicatul de presă. (Anca Spiridon)

Lasă un răspuns