Accident groaznic – A murit pe loc!

Masina accident

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost fatidică pentru trei tineri din comuna olteană Morunglav.

După ce au petrecut multe ore într-un bar din Balș trei bărbați au decis să continuie distracția într-un club din comuna Găneasa.

  Din păcate nu au mai ajuns la destinație. Bărbatul care se afla la volan a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina pe câmp la intrare în Găneasa.  Potrivit celor de la IPJ în noaptea de 08.09.2019, în intervalul orar 01.00-02.00, un bărbat de 42 de ani din comuna Morunglav în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 65- E 574,  într-o curbă, nu a adaptat viteza și a părăsit partea carosabilă răsturnându-se pe câmp.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea celorlalți doi bătbați de19 și 30 de ani din aceeași localitate.
Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.
Cei doi care au supraviețuit miraculos accidentului au ajuns la spital spre dimineață.  Aruncați din mașină aceștia au zăcut în agonie minute bune.  Bărbatul de 30 de ani s-a trezit din agonie și a reușit să ajungă la drumul principal unde a oprit o mașină.  Cei care l-au văzut au sunat de urgență la 112 unde au alergat autoritățile care au ajuns în scurt timp la fața locului.  Din păcate pentru șofer nu s-a mai putut face bimic. Rănile suferite au fost incomparabile cu viața. Nici tânărul de 19 ani nu este mai bine, acesta a primit asistență medicală la UPU Slatina după care medici au decis să-l transfere la un spital din Craiova. 
Potrivit primelor informații mașina aparține unei femei care a decedat în urmă cu câțiva ani. Nu are ITP și nici alte documente la zi care să-i permită accesul pe drumurile publice. 

Lasă un răspuns