Consultații gratuite pentru depistarea cancerului oral

consultatii gratuite

consultatii_gratuite Consultații gratuite pentru depistarea cancerului oralÎn perioada 16-20 septembrie, medicii din cadrul SJU Slatina, cu specialitatea Chirurgie Orală și Maxilo- Facială, vor oferi pacienților din județ consultații gratuite, în cadrul unei campanii de prevenire a cancerului oral. Pentru aceste consultații nu este necesar bilet de trimitere, însă pacienbții trebuie să se programeze în prealabil.

Medicii sunt ingrijorați pentru numărul mare de olteni care suferă de astfel de afecțiuni, iar entru a descoperi boala în fază incipientă, atunci când poate fi tratată fără urmări, o echipă de medici tineri din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina va demara o campanie de consultații gratuite. Campania a fost organizată cu succes și anul trecut, iar anul acesta se va desfășura săptămâna viitoare, în cadrul Ambulatoriului.

Consultațiile gratuite vor fi efectuate în cadrul Săptămânii de prevenție a cancerului oral.

„Depistarea la timp a cancerului oral crește rata de supraviețuire cu 80-90%. În perioada 16-20 septembrie 2019, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, între orele 08:00 – 13:00, se vor oferi consultații gratuite de specialitate în Chirurgie Orală și Maxilo- Facială, fără bilet de trimitere. Vă așteptăm la cabinetul nr. 36 din policlinica spitalului. Accesul se face pe bază de programare la numărul de telefon 0788.235550. Un simplu control îți poate salva viața!”, a anunțat unul dintre medicii implicați în această campanie, dr. George Craioveanu.

Lasă un răspuns