Prima zi de grădiniță trăită cu emoții la G.P.P. “Ion Creangă”

GPP ION CREANGA

GPP_ION_CREANGA Prima zi de grădiniță trăită cu emoții la G.P.P. “Ion Creangă”De mână cu părinţii şi bunicii, copiii preşcolari de la G.P.P. “Ion Creangă” Slatina au trăit emoţiile începutului de an şcolar, fiind întâmpinaţi de doamnele educatoare care le-au urat bun venit din nou în lumea basmelor şi a copilăriei.

„Prima zi de grădiniţă, acest eveniment major din viaţa fiecărui copil, a fiecărui părinte, a fost trăit cu intensitate de către bobocii grădiniţei noastre. Emoţii au avut și piticii noștri de la grupa mijlocie “A”. Deși acum ne cunoaștem, revederea a fost emoționantă.  Acum suntem cu toţii bine, ne-am acomodat din nou după vacanță și deja am început să ne povestim preripețiile trăite în vacanța de vară”, au spus doamnele Florentina Băjan și Silvia Gavrilaşi, cadre didactice la G.P.P. “Ion Creangă”.  Doamnele educatoare ajutate de experiența anilor s-au străduit să le facă celor mici prima zi de nou început de an școlar cât mai frumoasă oferindu-le baloane dar și jocuri antrenante care i-au dus în lumea basmelor. Grădiniţa e un pas care trebuie făcut, oricât de greu e la început. 

GPP_Ion_Creanga_copii Prima zi de grădiniță trăită cu emoții la G.P.P. “Ion Creangă”Scopul grădiniţei, practic, e încadrarea în societate, dar şi faptul că cel mic trebuie să respecte un anumit program. Acum se pun bazele educaţiei, şi este foarte important pentru cei mici să frecventeze grădiniţa. Este încă un pas spre independenţa de care ei au nevoie pentru a se putea descurca în viaţă. La festivitate a participat şi managerul unității G.P.P. “Ion Creanga” Slatina, Dana Cornelia Ciucă. Aceasta a ales să retraiască emoția primei zi de an școlar alături de copiii din unitatea educațională.

Lasă un răspuns