Slatina: mai multe șantiere deschise

asfaltari slatina santiere

asfaltari_slatina_santiere Slatina: mai multe șantiere deschiseInfrastructura rutieră a Slatinei va fi refacută în totalitatea în urmatorii ani. Asfaltarea a peste 100 de străzi din oraș a fost prinsă într-un contract cadru, iar lucrările sunt în toi. Deja unele zone au fost refăcute în totalitate.

Strada Toamnei este una dintre străzile la care au început lucrările din vară, iar acum aici se poate circula în condiții decente, iar în acest moment în oras sunt deschise 6 santiere.

„La ora aceasta, în Slatina sunt șase șantiere deschise pe tot atâtea străzi. Avem pe Islazului, pe Lacului și pe Zorilor în cartierul Satu Nou, pe Boiangiului în Clocociov, Elena Fântâneanu – Textilistului și pe Toamnei, unde se lucrează la ridicarea gurilor de canal la cotă și urmează trasarea. Deci șase șantiere deschise în Slatina – nu știu dacă s-a mai întâmplat vreodată”, a declarat Emil Moţ.

In următoarea perioadă vor începe și alte lucrări  în diferite zone. Unele  nu vor fi finalizate anul acesta, ci în primăvara anului viitor, în funcție de condițiile meteo.

„Urmează zona Progresul, unde o să intrăm în jurul pieței cu asfaltări și refaceri de trotuare, zona Teiului, unde este un areal foarte mare la Școala de Poliție. La această zonă din urmă, probabil, că vom intra în toamna asta, dar nu vom putea termina până la venirea vremii rele. Mai sunt Aleea Tineretului, zona Steaua, unde în stânga străzii Văilor vom intra anul ăsta și vom termina cu partea dreaptă la primăvară. Deci Slatina, pe partea aceasta de asfaltări de infrastructură, chiar va fi cu totul și cu totul altceva”, a mai spus primarul Slatinei.

Contractul-cadru pentru asfaltarea străzilor din Slatina are o valoare de 97 milioane de lei, pentru o perioadă de patru ani.

Lasă un răspuns