Marius Iancu: „Pactul pentru bunăstarea românilor” este încă o dovadă că PSD guvernează în interesul românilor

marius iancu deputat psd de olt linia intai

marius-iancu-deputat-psd-de-olt-linia-intai Marius Iancu: „Pactul pentru bunăstarea românilor" este încă o dovadă că PSD guvernează în interesul românilor

Deputatul PSD de Olt, Marius Iancu, îi acuză pe liderii partidelor de opoziţie că nu luptă pentru binele cetăţenilor români aşa cum face PSD. Partidul de la guvernare a lansat un proiect  „Pactul pentru bunăstarea românilor” care este încă o dovadă că PSD guvernează în interesul românilor și pune bunăstarea cetățenilor mai presus de luptele politice.

 

„”Pactul pentru bunăstarea românilor” propus de premierul Viorica Dăncilă tuturor partidelor politice este încă o dovadă că PSD guvernează în interesul românilor și pune bunăstarea cetățenilor mai presus de luptele politice.
Răspunsurile “în doi peri” transmise de liderii partidelor de opoziție arată că acești oameni consideră că românii nu au dreptul la un trai decent în țara lor, că nu merită salarii și pensii mai mari, vouchere de vacanță care ajută și turismul românesc, reduceri de taxe și impozite pentru stimularea mediului de afaceri sau finanțări pentru înființarea de firme noi prin Programul Start-up Nation.
Fără o viziune pentru dezvoltarea României și bunăstarea românilor, fără programe si proiecte concrete, partidele de opoziție, mai mici sau mai mari, au impresia că manipulările, glumele de prost gust din mediul on-line și atacurile constante la PSD și la liderii acestui partid le vor aduce din nou victoria în alegeri.
De ce le este frica să semneze un document prin care se angajează să continue creșterea pensiilor, a salariilor și reducerea impozitelor pentru firme și implicit, să continue creșterea economică a României?
Răspunsul cred că îl știm cu toții. Ei au uitat de foarte mult timp de români și România.
Noi am ales să fim alături de fiecare român pentru că ne pasă de bunăstarea lor, de viaţa lor și a familiilor lor!” a declarat deputatul Marius Iancu.

Anca Spiridon

Lasă un răspuns