S-a dat cep la butoiul cu glume oltenești

oltenii si restu lumii

oltenii1111111111 S-a dat cep la butoiul cu glume olteneștiOltenii se distrează timp de trei zile în Parcul Tineretului. Vineri s-a dat startul celui de a XXV a ediție a Festivalului ‘Oltenii și restu’ lumii’.

Actorul Cuzin Toma, cunoscut pentru rolul lui Firicel din serial „Las Fierbinţi”, a fost primul care a stârnit râsete în urma unui monolog la Podul Olt. Acolo a fost pus și anul acest vama oltenească.Anul acesta festivalul are loc în Parcul Tineretului, pe aleea Eroilor meșterii tradiționali și bucatari iscușiți îi așteaptă pe oltenii dornici de distracție.oltenii6 S-a dat cep la butoiul cu glume oltenești

Emil Moț împreună cu actorii Andrei Duban și Silviu Biriș au dat cel la butoiul cu glume și bancuri.

„E o ediţie jubiliară a festivalului nostru, cu numărul 25. Întâlnim, ca de obicei, voie bună, distracţie, bancuri şi, cel mai important lucru, avem vreme bună şi în acest an, după sufletul nostru, al oltenilor.

oltenii22222 S-a dat cep la butoiul cu glume olteneștiÎi invit pe toţi slătinenii, pe toţi oltenii, să vină în cele trei zile de festival, de astăzi până duminică, în noua locaţie, Parcul Tineretului, să se simtă bine, să se distreze, să se bucure de produsele tradiţionale, de muzica bună şi de familie”, a declarat Emil Moţ.

„Este acelaşi festival, aşa cum îl ştim noi de fiecare dată, un festival foarte bun, un brand naţional, dar într-o locaţie nouă. Cred că aici se încadrează mai bine decât pe Esplanadă, este o locaţie foarte bună şi probabil că încă vreo douăzeci şi ceva de ediţii se vor desfăşura tot aici”, a declarat Oprescu.oltenii4_2 S-a dat cep la butoiul cu glume oltenești

Actorul Andrei Duban va fi prezent timp de trei zile în parcul Tineretului, fiind responsabil cu intreținere admosferei . Acesta e la cel de al treilea an prezent printre olteni, așa că, a luat o decizie, vrea să devină oltean.

„Dacă voi fi invitat mă mut la Slatina, îmi fac buletin. Mă simt realmente înfiat, când vin la aceşti oameni, parcă vin la rude. Ei bine, cu aceşti oameni mă simt efectiv ca la rude, sunt total relaxat şi asta este o mare calitate a lor că reuşesc să transmită acest lucru”, a spus el.oltenii5 S-a dat cep la butoiul cu glume oltenești

Din ediția de anul acesta nu vor lipsi expoziţiile de caricatură, parada portului popular, petrecerile şi spectacolele demonstrative cu ansamblurile folclorice, grupurile vocale şi tarafurile din judeţ, sau ale grupurilor etnice invitate, vor avea loc lansări şi prezentări de carte, concursul de recitaluri dramatice, concursul de epigrame, expoziţia naţională de fotografie umoristică, spectacolele de umor, muzică şi caricatură, premiera teatrală şi concertele de muzică populară şi uşoară.
Prima zi de festival s-a încheiat cu un concert, în Parcul Tineretului, de la ora 20.00, care va fi susţinut de Concert Doina Oltului şi Zorina Bălan. Sâmbătă, în program este programată formaţia grecească GREEK 4U, invitat special artistul Stelu Enache şi formaţia Balkano.
Duminică, pe scenă vor urca Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Aurelian Temişan.

Lasă un răspuns