Oprescu: „Ghizdeanu și-a bătut joc de ei, prin lipsa de obiectivitate și transparență“

Marius Oprescu

marius_oprescuuuuuuuuuuuuuuu Oprescu: „Ghizdeanu și-a bătut joc de ei, prin lipsa de obiectivitate și transparență“A  fost publicată lista cu primele proiecte ce au primit finațarea prin Fondul de Dezvoltare și Investiții. Proiectele a opt localități din Olt au primit finanțare  din Fondul de Dezvoltare și Investiții.

Primăriile Cungrea, Vitomirești, Pleșoiu, Drăgănești- Olt, Vișina, Teslui, Milcov și Slătioara vor primi peste 247 de milioane de lei pentru realizarea unor proiecte de infrastructură rutieră și rețele de gaze naturale, prin FDI. Lista a fost aprobată  prin Ordinul Președintelui Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză. Acest lucru este dur criticat de  Marius Oprescu, președintele executiv al Partidului Social Democrat Olt. Acesta consideră că modul in care au fost alese și evaluate proiectele din Olt este lipsit de obiectivitatea și transparență.

CARTON CITESTE

„Primarii județului nostru și-au pus toată speranța în dezvoltarea localităților lor, prin accesarea acestui program de investiții, iar Ion Ghizdeanu și-a bătut joc de ei, prin lipsa de obiectivitate și transparență demonstrate în selecția discreționară, dedicată și absolut preferențială a proiectelor depuse. Aș vrea să iasă public să anunțe criteriile după care au fost selectate obiectivele de investiții depuse de către reprezentanții primăriilor județului Olt și să explice concret cum poți respinge proiecte vitale pentru olteni. Considerând că este un afront asupra locuitorilor noștri, care cred în oportunitățile de dezvoltare pe care FDI le-a promis, îi cer demisia din funcția de președinte al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză și îi invit pe Ghizdeanu, Andrei Iordache și «Pisicu′» să conducă această campanie electorală cum știu ei mai bine, după metodele lor parafate. Le dau chiar și programul de activități.” – a declarat Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt.

La nivel national 116 primării și consilii județene au avut proiecte  aprobate pentru finanțare din Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI).

Lasă un răspuns