Premieră cinematografică la Slatina. Kira Hagi, debut pe marile ecrane

cinematograf

cinematograf Premieră cinematografică la Slatina. Kira Hagi, debut pe marile ecraneLa  o săptămână ce avut loc  premiera de gală (1 octombrie), celui mai nou film produs de regizorul Toma Enache, „Între chin și amin” ajunge și la Slatina.

Premiera cinematografică va avea loc în prezența regizorului, a unora dintre actori și membrii ai echipei de realizare. În rolurile principale îi veți puta vedea pe Ana Pârvu, Vali Popescu, Kira Hagi și Constantin Cotimanis. Filmul s-a bucurat de participarea extraordinară a marilor actori Ion Dichiseanu și Cezara Dafinescu. Kira Hagi a debutat pe marile ecrane cu acest film.

‘Miercuri, 9 octombrie 2019 la ora 19,00 o premieră cinematografică de excepție la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina! Toma Enache a realizat acest film-tribut adus celor care au cunoscut suferința în închisorile comuniste, în special terifiantul „Experiment de la Pitești”, a spus Valeriu Ciurea, reprezentant Asociaţia Culturală Center Inter Art.

Filmul prezintă poveștile uluitoare de viață ale unor oameni ce au trăit într-o perioadă ăn care durerea și tortura deviniseră o rutină.

„ Am considerat că este de datoria noastră să povestim lumii, atât cât putem noi, despre aceste adevăruri dureroase, despre suferinţele îndurate de aceşti superoameni, despre puterea lor de a răbda, şi în final, de a ierta. Cred că Experimentul Piteşti şi rezistenţa anti-comunistă în general ar trebui să fie tema a multor zeci de filme. Din păcate, deşi a trecut atâta timp de când avem libertatea de a face filme despre orice dorim, adică vreo 30 de ani, acesta este primul film artistic de lungmetraj cu acest subiect, care va apărea în cinematografele din România“ , a declarat, Toma Enache, regizorul filmului.

Biletele au fost puse  în vânzare începând de vineri 4 octombrie 2019 ora 15,00 la casa de bilete a Centrului Cultural Eugen Ionescu. Prețul unui bilet: 12,50 lei.

Lasă un răspuns