Curtişoara, în sărbătoare

sarbatoarea nucului un real succes

sarbatoarea-nucului-un-real-succes Curtişoara, în sărbătoare

Duminică, 6 octombrie, în comuna Curtişoara petrecerea va fi la ea acasă cu ocazia unei noi ediţii a „Sărbătorii Nucului”. Manifestarea culturală va avea loc în Grădina de Vară  „La umbra nucului bătrân”, lângă Căminul Cultural, din localitate. Totodată, în acest an se împlinesc 530 de ani de la prima atestare documentară a comunei Curtişoara.

Pe scenă vor urca nume mari ale muzicii populare pentru a cânta şi-i încânta pe cei prezenţi. Pe lista invitaţilor de onoare care vor urca pe scenă se numără: Emilia Dorobanţu, Olguța Berbec, Văru’ Săndel, Maria Ghinea, Neta Soare, Vasilica Dinu, Sorina Dinu, Mădălina Drăgan, Carmen Budulan, Ștefania Ștrejescu, Florica Chircă, Victorița Cică, Ileana Lăceanu, Gabriel Zăvoeanu, Daniel Roșoga, Cătălin Bărbulescu și Marian Toma, Ansamblul Folcloric „Flori de măr” din Curtişoara și Ansamblului Profesionist „Doina Oltului”.

Gheorghe Gănescu, primarul comunei Curtişoara, va premia cuplurile din localitate care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Seara se va încheia cu un superb foc de artificii.

Anca Spiridon

Lasă un răspuns