Răpită de pe stradă, de fostul iubit

rapitaaaaaaaaaaa

rapitaaaaaaaaaaa Răpită de pe stradă, de fostul iubitFostul iubit a răpit-o de pe o stradă din Corabia. Acesata este pățania unei tinere de 26 de ani ce a fost urcată ieri cu forța într-o mașină. Fostul iubit al fetei, împreună cu un bărbat, au dus-o la Caracal, ei fiind depistați imediat de către polițiști și reținuți.

Fratele acesteia a alarmat imediat poliția. Acesta a sunat la  112 că sora sa, de 26 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla pe strada C.A. Rosetti din Corabia, ar fi fost urcată cu forța într-un autoturismul argintiu, care s-a îndreptat într-o direcție necunoscută.

„De îndată, polițiștii olteni au declanșat activitățile de căutare, fiind alertate și județele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, polițiștii au identificat tânăra și celălalt bărbat, cei trei fiind audiați la sediul poliției. Din primele cercetări, a reieșit faptul că doi bărbați, de 25 de ani, și, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în mașină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal„ declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tânărul de 24 de ani este fostul iubit al fetei. Acesta, ajutat de un prieten, a vrut să o ducă pe fată într-o casă din Caracal, aparținând fratelui său, însă a avut supriza de a găsi locuința încuiată.

Polițiștii olteni, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, i-au reținut pe cei doi bărbați pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În cursul acestei zile, cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate și lovirea sau alte violențe

Lasă un răspuns