1 milion de olteni au semnat Pactul lui Dăncilă

pac t caravana psd

pac_t_caravana_psd 1 milion de olteni au semnat Pactul lui DăncilăCeea ce Opozița a refuzat să semneze, oltenii susțin. Vorbim despre Pactul Național pentru bunăstarea românilor propus de premierul Viorica Dăncilă în care acestea își iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetățenilor și că nu vor tăia pensiile și salariile. Social-democrații au anunțat că un milion de români au semnat acest pact.

Viorica Dăncilă a propus partidelor semnarea „Pactului Naţional pentru bunăstarea românilor”, afirmând că doreşte ca „oamenii să primească o minimă asigurare scrisă din partea întregii clase politice că nu li se vor tăia salariile şi pensiile”. Ulterior, social-democraţii au transformat pactul într-o petiţie şi au îndemnat populaţia să o semneze. Astfel că, tinerii sociali democarați au organizat o caravană ce a străbătut intreaga țară. În Olt, conform PSD , un milion de oameni au semnat această petiție.

„1 milion de români susțin măsurile propuse de noi, își doresc pensii și salarii mai mari și programe dedicate tinerilor antreprenori. 1 milion de români vor să aibă un trai mai bun în țara lor și siguranța că niciun partid din opoziție nu le va lua din bani. Le mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat în acest demers și au semnat singurul angajament pentru binele fiecărui român! Continuăm! „, a postat PSD Olt pe pagina de socializare.

În Olt, Caravana a oprit în Slatina și Caracal.

Lasă un răspuns