Stănescu are alături Organizația de la Olt

stanescu

stanescu Stănescu are alături Organizația de la OltVotul lui Paul Stănescu de miercuri din plenul reunit al Parlamentului împotriva ordinii de zi propuse de conducerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului privind moţiunea de cenzură prin care opoziţia a reuşit să schimbe data la va avea loc votul împotriva Guvernului Dăncilă a stârnit revolta primarilor social-democrați din județ.

Marți președintele Organizației de la Olt a avut o întâlnire cu primarii și le-a explicat, printre altele, care este poziția sa față de moțiune de cenzură depusă de Opoziție.

În ultimele zile, în urma intâlniri celor 10 primari olteni cu o parte din conducerea centrală a partidului a apărut în spațiul public infotmația cum că Stănescu urnează să fie debaract de la condicerea PSD Olt. Acest lucru nu este confirmat de acesta,  mai ales că astăzi, în cadrul întâlnirii ce a avut loc în sala de ședințe a CJ primarii și-au reexpimat susținere față de acesta.

‚Cu o prezență de 152 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, Președintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri județeni și locali și președinți de organizații, obținând 153 voturi PENTRU, 1 vot ÎMPOTRIVĂ și 0 ABŢINERI în vederea continuării mandatului de președinte al organizației noastre’, se arată în comunicatul PSD Olt.

De asemenea, Organizația de la Olt menționează că, cei care doresc preluarea conducerii  o pot face doar statutar și democratic și sunt invitati să candideze în cadrul Conferinței Județene de Alegeri.

 Primarii au mai primit confirmarea din partea lui Paul Stănescu cum că parlamentarii olteni nu vor trăda , joi, partidul.

‘Organizația PSD Olt și parlamentarii susțin actuala formulă de guvernare, pentru a duce la bun sfârșit proiectele asumate în fața electoratului, și NU votează moțiunea de cenzură’, se arată în comunicatul PSD Olt.

Lasă un răspuns