Un jandarm împușcat, la Scornicești

jandarm impuscat

jandarm_impuscat Un jandarm împușcat, la ScorniceștiÎn week-endul trecut un jandarm care urma să intre în tură s-a rănit cu arma din dotare în timp ce o încărca. A fost transportat la spital, însă rana suferită nu i-a pus viaţa în pericol.

Incidentul s-a produs sâmbătă, 19 octombrie 2019, în sediul Secţiei de Poliţie Scorniceşti, judeţul Olt, de unde jandarmul urma să plece, alături de colegii poliţişti, în patrulare.

 „Sâmbătă, la intrarea în serviciu, la ora 7,30, un subofiţer din cadrul Grupei de Supraveghere şi intervenţie Scorniceşti s-a rănit uşor prin împuşcare, la mâna stângă, în timp ce executa activitatea de încărcare a armei. A fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Cazul a fost declinat Parchetului Militar, care efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul“, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, Simona Floricel. 

Jandarmul are 32 ani, este din Slatina, şi este absolvent al şcolii de subofiţeri din Drăgăşani, promoţia 2008. Bărbatul se află încă internat în cadrul SJU Slatina.

Parchetul Militar efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Lasă un răspuns