Revoltător: S-a autosatisfăcut la volan de față cu o tânără

masturbat

masturbat Revoltător: S-a autosatisfăcut la volan de față cu o tânărăO tânără din Fărcașele a anunțat poliția după ce un consătean cu care se afla în mașină a început să se autosatifacă sexual. Bărbatul de 52 de ani este cercetat pentru agresiune sexuală, asta după ce a primit și o bătaie bună de la soțul doamnei.

Un bărbat din Fărcașele este cercetat pentru agresiune sexuală, după ce o femeie din aceeaşi localitate cu bărbatul l-a acuzat că s-a masturbat în faţa ei, în maşină, în timp ce o conducea spre Caracal. O tânără de 27 ani, din comuna Fărcaşele,  l-a reclamat pe un consătean, un bărbat de 52 ani, că în timp ce se afla în maşina bărbatului, acesta a început să se masturbeze. Femeia îl rugase pe bărbatul de 52 ani să o transporte cu maşina din Fărcaşele la Caracal, unde tânăra lucra. Nu se întâmpla pentru prima dată să o ajute în acest fel, doar că tânăra a avut un şoc atunci când, pe raza localităţii Dobrosloveni, a observat că bărbatul se autosatisface sexual. I-a cerut bărbatului să oprească, pretextând că şi-a uitat ceva acasă, iar odată coborâtă din maşină, a anunţat poliţia. În ajutorul tinerei a fost trimisă şi o ambulanţă, femeia suferind un atac de panică.

„În dimineaţa zilei de 18 octombrie a.c., în jurul orei 9,00, o femeie, de 27 de ani, din Fărcaşele a sesizat că fiind pasageră în autoturismul unui bărbat, de 52 de ani, din aceeaşi localitate, cunoscut al acesteia, a observat că bărbatul ar fi început să se autostimuleze sexual, fără a o atinge şi fără a-i face vreo propunere. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili situaţia de fapt“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Soţul tinerei nu a mai aşteptat însă ca bărbatul să fie pedepsit conform legii şi l-a agresat fizic, la rândul său.

Acum bărbatul de 52 ani este cercetat penal pentru agresiune sexuală, iar soţul femeii, pentru loviri sau alte violenţe.

Lasă un răspuns