AJUTOR pentru Centrul de Transfuzii

transfuziiiiiii

transfuziiiiiii AJUTOR pentru Centrul de TransfuziiDe ani buni la Centrul de Tansfuzii Olt se lucrează cu aparatură veche, personal insufcient și echipamente care în mod mormal ar fi trebuit să fie casate. Angajații de aici fac minuni la propriu. Pe lângă faptul că muncesc de multe ori voluntar, fiindcă nu există personal suficent, aici se lucrează cu centrifuge vechi de 30 de ani.

Pentru ca instituția medicală unde se donează viață semenilor să funcționeze, preotul Ion Iagăru a lansat împreună cu directorul centrului slătinean, dr. Ramona Lesnic,o campanie de strângere de fonduri.

După ce a coordonat mai multe campanii de donare de sânge, preotul caracalean Ion Iagăru  a lansat o nouă provocare semenilor: aceea de a ajuta Centrul de Transfuzii Slatina să beneficieze de aparatura necesară.

„Centrul de Tansfuzii Olt nu se confruntă doar cu o criză acută de sânge, ci şi cu o lipsă acută de echipamente şi aparatură medicală. NE-AM PROPUS SĂ NE IMPLICĂM! Astfel, în zilele următoare vor sosi primele paturi mobile de recoltare de sânge. Şi este nevoie de mult mai mult”, a postat preotul pe pagina de socializare.

Centrul a achiziționat din donațiile firmelor de pe Platforma Industrială  o centrifugă necesară pentru a obţine şi masă eritrocitară, şi plasmă, şi trombocitele, pentru care făcuse un apel public de strângere de fodnuri, însă are nevoie și de alte echipamente, așa că orice ajutor este util.

Lasă un răspuns