ALDE Olt se reorganizează. Măceșanu a preluat locul lăsat liber de Bălașa

alde ciugulea

alde_ciugulea ALDE Olt se reorganizează. Măceșanu a preluat locul lăsat liber de BălașaDupă plecare lui Mihai Niță de la conducerea ALDE Olt, organizația se reface. Mihai Niță a plecat la Pro România cu mai mulți membrii de partid, inclusiv conducerea organizație de tineret și cea de la Slatina. 

Au mai fost și alții care au trădat partidul, alegând să plece la Pro România sau la PNL. Astfel că, actualul președinte Ioan Ciugulea s-a văzut nevoit să dizolve unele organizații din cinci orașe, Caracal, Balș, Drăgănești Olt și Piatra Olt, dar și din câteva localități. În urma plecărilor din partid doi consilieri locali, din Pleșoiu și Piatra Olt și-au pierdut funcțiile.

„Noi am avut o discuție cu toți colegii noștri și am început un fel de, nu reorganizare, așezare a unor lucruri care mi se par foarte corecte și în special că unii colegi de-ai noștri ori s-au dat loviți , ori s-au dus și s-au pozat în alt sediu a altui partid și atunci a trebuit să luăm măsuri”, a declarat liderul ALDE Olt. Locul lăsat liber de Marius Bălașa a fost preluat de Alexandru Măceșanu ce are ca target  refacerea organizației, dar obținerea unui scor electoral la alegerile locale de 14%. Acesta nu este singura nouă numire în partid, și organizația de tineret și cea de femei au conduceri noi. „Am construit organizația de la Slatina. Acum avem o cunducere și la Organizația de femei, și pentru cea de tineret”, a spus Alexandru Măceșeanu, noul președinte interimar al ALDE Slatina. Până acum ALDE Olt nu are stabilit un candidat pentru alegerile locale. Actualul președinte interimar, Alexandru Măceșanu având sarcina de a găsi persoana indicată. Dacă fostul președinte al Organizației de la Slatina, Marius Bălașa era cel mai probabil candidatul partidului, actualul șef exclude posibilitatea de a candidat. Acesta susține că va căuta o persoană mai tânără, mai ales că în organizația de tineret s-au înscris foarte multe persoane dornice să muncească. ALDE Olt are în acest moment, organizații în 82 de localități din 112, iar în mare parte consilierii lor locali ajută la formarea majorității împreună cu PSD.

Lasă un răspuns