Silvian Dan a părăsit Pro România

pro romania

pro_romania Silvian Dan a părăsit Pro România

După de a plecat de la ALDE, Mihai Niță s-a mutat în tabărat Pro România, unde în scurt timp l-a înlăturat pe Silvian Dan. Nemul’umirile au început în secunda doi, fapt pentru care Silvian Dan a  anunțat că părăsește partidul lui Ponta.

 

La nici o săptămână de când Niță i-a luat locul lui Silvian Dan, acesta a plecat din partid. Asta în condițiile în care Niță susținea că speră să fie sprijinit de vechea echipă a partidului pentru a întări organizația.

 

„În urma cu doi ani, începeam în județul Olt construcția unui nou partid ce se declara atunci promotorul unei politici #altfel, convins fiind de dorința liderilor de a schimba modul de a face politică în România, și de determinarea liderilor în lupta cu PSD-ul. Această construcție a presupus muncă, timp și bani investiți. Această construcție a ajuns astăzi la 80 de organizații locale. Această construcție a obținut 6% în județul Olt și 9,45% la Slatina! Această construcție a devenit o familie! Familia PRO România Olt! Ieri am observat pe grupul de Whatsapp al coordonatorilor județeni că am fost scos. Fără un telefon, fără o explicație, fără nimic. Atât merită familia PRO România Olt din partea liderilor! Lipsa de respect, lașitatea și perversitatea demonstrate de liderii naționali față de această organizație, impunerea unui coordonator, cunoscut ca omul „jocului pentru PSD”, mă pun în situația de a spune STOP! Pentru că eu rămân fidel unor principii cu care am plecat la drum: O politică #altfel și continuarea luptei cu PSD in județul Olt”, a postat Silvian Dan.

 

Aceasta  nu este singurul nemulțumit din partid. Un alt membru al organizației, ‎Viliam Anghelina, i-a transmis public nemulțumirea sa lui Victor Ponta, printr-o postare pe pagina de socializare a liderului Pro- România: „Nu știu dacă acest mesaj va ajunge la Dvs (n.r Victor Ponta), dar am o întrebare. Merita să sacrifici o organizație județeană, cu oamenii care au crezut în acest proiect, au muncit pentru acest proiect și nu în ultimul rând curajoși (când alții se uitau la noi de după colturi și nu aveau curaj nici să vorbească de Pro România), pentru un singur om? Ce a avut de oferit D-nu Niță pentru a prelua coordonarea Organizației Județene Olt? De la înființarea organizației și până în prezent nu sa adus în discuție nici o funcție de conducere în structura organizației, dar brusc apare Niță lăudându-se cu nu știm ce hârtie de împuternicire, dă cu pumnu în masa și decide cine va ocupa funcția de secretar și trezorier al organizației. Unde este Dnu-le Ponta acea diferențiere față de politica pesedistă unde unul comanda iar ceilalți executau fără drept de apel. Nu am făcut politică până să vin la Pro, am crezut în ideologia partidului, sper să nu mă fi înșelat. Sper că nu este totul pierdut pentru noi bieții oameni naivi. Dacă ceea ce am văzut până acum numiți politica, va înșelați, este un fel de bursă a ocupării de funcții. Nu văd logica acestei numiri în funcție. Va rog să-mi explicați. Iar dacă acest om blufează, vă rog să luați măsuri. Organizație trebuie întărită, nu dezbinată, mai ales într-un județ atât de monocolor că oamenii nu mai cred în promisiuni fără fapte”.

Lasă un răspuns