Rezultatul obținut de Iohannis nu este surprinzător pentru Voiculescu

liviu voiculescu

liviu-voiculescu Rezultatul obținut de Iohannis nu este surprinzător pentru VoiculescuFaptul că actualul președinte al României, Klaus Iohannis a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din acest an nu este o surpriză pentru liderul PNL de la Olt.

„Nu am avut nici cea mai mică emoţie că va intra în turul al doilea preşedintele Iohannis. Rezultatul obținut este unul normal. Este dacă vreți un gest de normalitate și confirmarea a faptului că românii îl respect pe domnul Klaus Iohannis. Un respect de care se bucură atât la nivel naţional cât şi la nivel international. S-a încheiat primul tur al acestor alegeri, urmează turul al doilea de pe 24 noiembrie, dată la care nu avem, de asemenea, niciun fel de emoţii, şi preconizăm un scor de peste 60% pentru candidatul PNL”, a spus președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu la scurt timp după aflarea rezultatelor parțiale.

Liderul PNL Olt este mulțumit de rezultatul obținut la nivel local și speră ca în turul doi liberalii să se mobilizeze și mai bine astfel încât să bată PSD-ul la Olt.

Lasă un răspuns