Stănescu a mulțumit electoratului PSD Olt

stanescuuuuuuuuu

stanescuuuuuuuuu Stănescu a mulțumit electoratului PSD OltPSD Olt a obținut un scor de 42,99% pentru candidatul Viorica Dăncilă, lucru ce a clasta organizația pe locul II pe țară după cea din Teleorman. Oltenii au votat în număr foarte mare pentru PSD lucru ce a duca la câștigarea alegerilor în toate comunele și în orase, cu excepția Scorniceștiului.

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu susține, într-un comunicat de presă, că sprijinul venit din partea electoratului va ajuta echipa social-democraților olteni să continue proiectele de investiții în plan local.

”PSD Olt a obținut la acest scrutin un important scor electoral pentru care țin să mulțumesc cetățenilor noștri, care ne-au acordat, din nou, un vot masiv de încredere.

Prezența, într-un număr atât de mare, ne arată că oltenii au conștientizat importanța participării la vot, iar rezultatul reprezintă încă o dovadă de susținere, manifestată prin alegerea într-o proporție covârșitoare a candidatului PSD la alegerile prezidențiale.Este un sprijin important ce ne ajută în continuarea cu succes a proiectelor de investiții pe plan local și în concretizarea ofertei electorale, care îi poate conferi județului Olt locul bine meritat în ierarhia națională”, se arată în comunicatul semnat de liderul PSD Olt.

Paul Stănescu le-a mulțumit primarilor și susținătorilor  pentru eforturile depuse și afirmă că scorul obținut obligă organizația să facă totul ca județul să fie reprezentat cu succes la nivel național.

„Am reușit acest lucru și datorită primarilor și militanților noștri, care au muncit foarte mult în promovarea principiilor noastre electorale din casă în casă și om cu om.Votul de duminică este un motiv în plus pentru organizația noastră să depună toate eforturile ca județul Olt să fie reprezentat cu succes, la nivel național. Nu a fost ușor, dar continuând împreună suntem convinși că vom putea duce la bun sfârșit angajamentele luate în fața dumneavoastră”, mai precizează Paul Stănescu.

Lasă un răspuns