Cupa Slatinei la Înot

inotttttttttttt

inotttttttttttt Cupa Slatinei la ÎnotÎn week-end peste 100 de copii și-au demonstrat abilitățile de înotători, la bazinul didactic din Slatina. A fost cea de-a șasea ediție a Cupei Slatinei la înot, iar concurența a fost mai mare și mai strânsă ca niciodată. Primăria a oferit premii generoase copiilor care au urcat pe podium.

Sâmbătă  a avut loc ce-a de șasea ediție a Cupei Slatinei la înot, organizată de Bazinul de Înot și Primăria municipiului Slatina.

Zeci de copii care iubesc acest sport au participat la competiție, iar concurența a fost una strânsă. Mai mici sau mai mari, fiecare a luptat să câștige un loc pe podium.
Încurajați de familie de pe margine, concurenții, fete și băieți în aceeași cursă, au luptat în egală măsură. Au fost emoții, multă muncă și ambiție, mai ales că au fost puse în joc și premii.

De la an la an, concurența devine tot mai strânsă, iar numărul participanților este în creștere, spun reprezentanții Bazinului de Înot Slatina.
Înotul se află printre sporturile cele mai căutate. Mulți părinți își duc copiii la bazin încă de la vârsta de 4 ani, pentru a se dezvolta frumos și sănătos.
Reprezentanții Primăriei municipiului Slatina spun că, pentru următoarele competiții, vor pregăti mai multe premii atractive pentru copii.

Lasă un răspuns