Provocare pentru toți oamenii politici din județ

campanie scoala Gigel Stirbu PNL

campanie_scoala_Gigel_Stirbu_PNL Provocare pentru toți oamenii politici din județUn demnitar oltean lansează o Campanie inedită!

Unitățiile școlare din județ pot fi salvate. Radiografia învățământului oltean scoate an de an la iveală adevăruri dure și de cele mai multe ori ascunse sub preș chiar de cei care conduc frâiele acestui județ.

Nu odată am relatat neajunsurile din școliile oltene, sunt multe exemple negative în care putem afirma fără să fim răutăcioși că ne-am bătut joc de copii noștri timp de 30 de ani. Guvernul, nu numai guvernul actual, toate guvernele care au fost sau vor veni trebuie să înțeleagă că investiția în copii este investiția în țara noastră. Un lucru extrem de frumos pare să se înfăptuiască la Olt prin omul politic, Gigel Știrbu care în cadrul celei mai recente conferințe susținută săptămâna aceasta a venit cu o campanie inedită și totodată a lansat o provocare pentru toată clasa politică din județ. Mai exact, este vorba despre inițiativa demnitarului de a face o donație unei școli din Slatina. 

Gigel_Stirbu_campanie_scoala Provocare pentru toți oamenii politici din județ

„Vreau să lansez o provocare pentru toți oamenii politici din județul Olt, indiferent de culoarea politică să «înfiieze» o clasă, deoarece eu am primit, și sunt convins că și domniile lor au primit nenumărate semnale, pe pagina mea de socializare, pe adresa mea de e-mail, la cabinetul parlamentar din partea unor cetățeni care sunt părinți și care sunt în situația în care nu mai știu la cine să apeleze deoarece administrația publica locală nu își face datoria vizavi de sistemul de învățământ din județul Olt. Ca atare am luat decizia ca eu și sper să nu fie un gest singular să vin în întâmpinarea nenumăratelor solicitări pe care le-am primit și să ajut o clasă dintr-o școală din Slatina. Fac precizarea că nu am nicio legătură, n-am o rudă, nu am cunoștințe care să aibă copii în acea clasă, ci efectiv de acolo am primit semnale. Este o clasă de la Școala generală nr.7, Vlaicu Vodă căreia îi voi dona un calculator performant, boxe, un set de tonere și toate cele necesare pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educativ. Conducerea școlii nu cunoaște intenția mea. Sper să primească donația din partea mea. Nu este o dovadă de mărinimie din partea mea, este o dovadă de normalitate”, a spus parlamentarul liberal de Olt. Acesta a ținut să sublinieze faptul că este mai mult decât necesar ca toată clasa politică să se implice în acest demers de a salva unitățile școlare din județ aflate într-un impas. „Sunt convins că împreună putem face ca lucrurile să se miște în sens pozitiv. Printr-un gest mic marele munte al neputinței se poate mișca”, a precidat demnitarul.

Lasă un răspuns