„E un moment de cotitură pentru liberalismul de pe aceste meleaguri”

Gigel Stirbu campanie scoala

Gigel_Stirbu_campanie_scoala „E un moment de cotitură pentru liberalismul de pe aceste meleaguri”– susține Gigel Știrbu, vicepreședinte regional al PNL și deputat de Olt

Dacă alegerile prezidențiale s-ar fi desfășurat doar la Olt cei care ar fi pierdut ar fi fost liberalii. Între o luptă de unu la unu între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, cea de pe urmă ar fi câștigat. După încheierea primului tur al alegerilor prezidențiale și aflarea rezultatelor finale cei din PNL de la Olt nu prea au mai avut atât de mult elan să iasă în fața reprezentanților media. Singurul care a luat taurul de coarne a fost deputatul liberal Gigel Știrbu care a îndrăznit să facă declarații, într-o conferință de presă, despre rezultatul rușinos pe care liberalii olteni l-au înregistrat în urma alegerilor din 10 noiembrie. Acesta a spus că este cel mai prost rezultat scos în ultimii 30 de ani în contextul în care Oltul s-a clasat pe ultimul loc în ierarhia internă a partidului. Știrbu s-a arătat extrem de nemulțumit de scorul obținut de PNL Olt și a ținut să tragă un semnal de alarmă.

„Îmi pare rău că eu sunt în fața dumneavoastră și eu trebui să fac acest bilanț. Normal acest bilanț trebuia să-l facă altcineva în fața dumneavoastră. Este prima dată, în cei 30 de ani, de când flacăra, lumina democrației s-a aprins în România și implicit în județul Olt, când filiala PNL din județul Olt s-a clasat pe ultimul loc în rândul filialelor PNL din România. E un moment de cotitură pentru liberalismul de pe aceste meleaguri. Este un rezultat pe scurt, oltenește, dezastruos pentru PNL. Niciodată PNL Olt nu a fost pe ultimul loc în România. Mie acest lucru mi se pare grav. În județul Olt din cele 112 organizații sau prezumtive organizații ale PNL, doar 17 au câștigat, lucru extrem de îngrijorător. De aceea trag un semnal de alarmă vizavi de implicarea unora dintre colegii mei. Politica nu se face pe facebook. Politica nu înseamnă că te duci într-o localitate, bei o cafea, ți-ai făcut o fotografie și gata. Eu fac politică de ceva timp și știu că politica se face la firul ierbii. Dacă județul Olt era județul care hotăra președintele României, imaginați-vă că președintele României astăzi era cucoana asta, «gospodina națională»”, a punctat în fața reprezentanților media Gigel Știrbu, vicepreședinte regional al PNL și deputat de Olt.

Lasă un răspuns