Clădirea fostului Liceu Economic, reabilitată cu fonduri europene

economic

economic  Clădirea fostului Liceu Economic, reabilitată cu fonduri europene Municipalitatea slătineană a semnat contractul de reabilitarea Liceului Tehnologic ‘PS Aurelian’. ADR SV Oltenia va finanța acest proiect ce are o valoare de aproximativ 8 milioane de lei.

„Proiectul privind reabilitarea Liceului Tehnologic «Petre S. Aurelian» din Slatina este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa 4, Prioritatea de investiții 4E şi are o valoare de aproape opt milioane de lei. La acest liceu se va reabilita corpul de clădire principal, clădire în regim P+3 etaje, cu un număr de 18 săli de clasă, două laboratoare, şase birouri, un cabinet medical, o bibliotecă, o sală de festivităţi, o cancelarie, trei depozite, casierie, arhivă, toate acestea în suprafaţă de 3.177 de metri pătraţi. Proiectul are în vedere reabilitarea structurală şi termică a imobilului, schimbarea finisajelor interiore, exterioare, dar şi schimbarea instalaţiilor electrice, termice şi sanitare. Practic, tot corpul central de la «PS Aurelian» va fi refăcut. Durata de execuţie a lucrărilor va fi de 21 de luni, data de implementare a proiectului extinzându-se până în data de 31.10.2021”, a spus  Emil Moţ în cadrul conferinței de presă susținută joi.

Clădirea principală a Liceului Tehnologic „PS Aurelian” prezintă un grad de uzură care ar putea genera, mai ales în cazul unui cutremur ar putea fi înegistrate pagube.

Lasă un răspuns