Şcoală nouă, la Pârşcoveni

semnare contract 800x445

semnare-contract-800x445 Şcoală nouă, la Pârşcoveni

Veşti bune pentru elevii localităţii Pârşcoveni; aici se va construi o nouă şcoală gimnazială.

Miercuri, 13 noiembrie, la Craiova, a fost semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Construire şi echipare Şcoală Gimnazială Pârşcoveni” de primarul localităţii, Dumitru Dănuţ Matei, şi Marinela Bogheanu, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia. Valoarea totală a proiectului este de 4.961.575,91 lei. Banii vor proveni atât  din fonduri europene, cât şi din bugetul local.

Proiectul vizează: construirea şi echiparea Şcolii Gimnaziale Pârşcoveni, cu toate fluxurile si anexele aferente, dotarea spaţiilor interioare şi exterioare; racorduri, branşamente la utilităţi, amenajarea spaţiului exterior şi împrejmuiri necesare.

Știm cu toții că primii ani de scoală sunt hotărâtori pentru educația și formarea copiilor, astfel mulțumită eforturilor depuse de domnul primar Dumitru Dănuţ Matei, ieri (miercuri n.r.) a fost semnat contractul de finanțare pentru construirea, dotarea și utilarea unei noi școli gimnaziale în comuna Pârșcoveni, acolo unde copiii se vor putea bucura de toate condițiile necesare primilor ani de studiu”, se arată într-o postare pe pagina de socializare a Primăriei comunei Pârşcoveni.

Anca Spiridon

Lasă un răspuns