Minora dispărută a fost găsită la Caracal

disparuta

disparuta Minora dispărută a fost găsită la CaracalO fată de 13 ani a dispărut. Minora a plecat sâmbătă din centrul de protecție socială din municipiul Slatina în care se afla și nu a mai revenit.

Aceasta a fost găsită pe raza municipiului Caracal în această după amiază! 

Fata  instituționalizată a fost dată dispărută aseară de către DGASPC Olt. ʺLa data de 23 noiembrie a.c., ora 20:15, angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Copilului Olt, au sesizat faptul că, ZAMFIR FLORENTINA, de 13 ani, beneficiară a măsurii de protecție socială a  Centrul de zi pentru minori, din municipiul Slatina, a părăsit centrul fără acordul personalului ,iar până în prezent nu s-a întors.ʺ, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Semnalmente:

  • înălţime 1,50-1,55 m,
  • greutate 40 kg,
  • ochi verzi,
  • păr blond tuns până la umeri,
  • fără semne particulare.

La data plecării purta un pulover albastru, blugi albaștrii peste care avea o rochie galbenă cu verde, iar în picioare purta teniși negrii.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Lasă un răspuns