Paul Stănescu este noul secretar general al PSD

stanescu

stanescu Paul Stănescu este noul secretar general al PSD

Acesta a declarat că va merge în fiecare județ și va analiza de ce au avut rezultate slabe la alegerile prezidențiale. După ședința CEx a PSD, în cadrul căreia Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea partidului se anunță noi modificări și strategii pentru relansarea partidului. 

Stănescu a ținut să menționeze și că a avut o relație foarte bună cu Viorica Dăncilă “până am intrat în partid în aceste alegeri”.

”Astă seară PSD a dat dovadă de maturitate. Am spus cu toții că conducerea unui partid este un sport de echipă și așa trebuie să funcționeze. O apreciez mult pe Viorica Dăncilă și sper să rămânem în continuare prieteni. Vom sta de vorbă cu fiecare organizație. Asta vom face în următoarea perioadă. Până să tăiem porcul, după ce tăiem și porcul. Vom merge în fiecare județ, vom sta de vorbă și vom analiza să vedem de ce am avut și rezultate mai slabe”, a declarat Paul Stănescu.
Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia PSD, marți seară, iar întreaga conducere a partidului a fost dizolvată. Locul lui Dăncilă a fost luat, ca interimar, de Marcel Ciolacu. Paul Stănescu va fi secretar general. 
Conducerea PSD a mai decis în ședința CEx organizarea unui congres în luna februarie. Viorica Dăncilă ar urma să preia conducerea Organizației de femei a PSD.

 

Lasă un răspuns