Oprescu:’Foarte bine că s-a început această reformă în partid ’

oprescuuuuuuuuu mariusssssss

oprescuuuuuuuuu_mariusssssss Oprescu:’Foarte bine că s-a început această reformă în partid ’După ce Viorica Dăncilă a pierdut în fața lui Kalus Iohannis început reforma în PSD.

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu susține că acestă reformă a început odată cu numirea lui Marcel Ciolacu la conducerea partidului  și a președinților Organizațiilor unde au fost înregistrate rezultate bune.

 „Conducerea este, în acest moment, una colectivă, aleasă interimar până la un nou congres, care va fi în februarie. Este foarte bine că s-a început această reformă în Partidul Social Democrat, aveam nevoie de ea. Este timpul foarte scurt până la alegerile locale şi cred într-o revigorare rapidă a Partidului Social Democrat. Acest lucru ni-l vor demonstra rezultatele. Eu sunt optimist”, a declarat Oprescu.

Șefii PSD Olt au susținut în ultimul an că managementul partidului este unul deficitar.

„Au fost nişte conduceri ale partidului cu al căror mod de gestionare şi management n-am fost de acord. Am spus acest lucru din momentul respectiv. Nu este vorba despre o epocă ce s-a încheiat. Cred că este momentul să înţelegem din rezultatele alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale că deciziile din ultimul an şi jumătate au fost greşite. Dacă nu înveţi nimic din greşelile pe care le-ai făcut, înseamnă că ai o problemă”, a mai declarat Marius Oprescu.
Atât la nivel central, cât și în teritoriu s-a tot discutat în ultima perioadă despre eventuale întoarceri în partid ale unor fosți membrii, sau înscrierea unora noii. Despre acest lucru, Orescu susține că: „în ceea ce priveşte organizaţia Olt, această uşă deschisă, care în anumite momente n-a existat la centru, aici a fost tot timpul. Nu există cetăţean din judeţ sau om politic care a dorit să vină alături de noi şi să nu-l fi primit. Mai departe, evoluţia acestuia în cadrul organizaţiei depinde doar de el, de cât de mult vrea să se implice şi să muncească şi ce valoare are ca om”.

Președintele executiv al PSD Olt susține că se vor face toți pașii necesari pentru regruparea partidului.

 
„Cred că România are nevoie de un partid de stânga, un partid puternic şi serios, iar Partidul Social Democrat poate deveni acest partid pentru că a mai fost. Trebuie făcută o analiză, ca să ştim unde s-a greşit şi ce trebuie făcut astfel încât aceste organizaţii să nu se mai afle în aceste situaţii. Cred că au fost făcute greşeli”, a subliniat Marius Oprescu.

Lasă un răspuns