Clasa de suflet a deputatului Știrbu a fost dotată cu aparatură IT

campanie stirbuÎn urmă cu ceva timp, deputatul de Olt, din partea PNL, Gigel Știrbu a lansat o provocare pentru toată clasa politică din județ pentru a… înfia o clasă de care să aibă grijă pe viitor.

Demnitarul spunea la aceea vreme că sunt multe lipsuri în sistemul de învățământ și făcea apel la fiecare om politic să se implice ceva mai mult pentru a schimba în bine această situație. Scopul campaniei este unul nobil. Mai mult chiar, dovada vie a faptului că deputatul de Olt se implică a fost făcută pe pagina sa de socializare în care a făcut public faptul că a mers în vizită la Școala Generală „Vlaicu Vodă”, fostă Nr. 7 unde s-a văzut cu elevii de la Clasa Pregătitoare A cărora le-a dotat sala de studiu cu aparatură IT. Prin gestul său liberalul face un apel către toți oamnenii politici, să-i urmeze exemplul căci elevii de azi vor fi reprezentanții viitorului de mâine. 
campanie Gigel Stirbu
„Azi am reușit să-i bucur pe elevii Școlii Generale Nr. 7 din Slatina, prin donarea unui calculator cu boxe și imprimanta instituției care avea nevoie de tonere performante de care cei mici să se folosească. Îmi doresc ca toți parlamentarii să “înfieze” cel puțin câte o clasă de elevi pentru că tinerii noștri reprezintă viitorul României. Suntem responsabili pentru a le asigura o educație cât mai bună! Bondarii mei din clasa pregătitoare, așa le spun eu, deși ei sunt clasa fluturașilor mi-au promis că vor fi cei mai buni din școală! M-au surprins cât sunt de inteligenți și totodată încântat de planurile lor de viitor. Am interacționat foarte bine cu ei, sunt mai mult o clasă de băieți cu doar 6 fetițe. Sunt cu toții frumoși și țintesc spre un viitor frumos. Mulți dintre ei mi-au spus că vor să devină atunci când vor fi mari medici, inventatori, ingineri sau jndarmi. A fost o plăcere să fiu pentru câteva minute printre ei. Le-am promis că o să ne mai vedem pe viitor”, a declarat Gigel Știrbu.
La rândul său, Marinela Mateescu învățător la clasă a dorit să-i mulțumească demnitarului pentru implicare. „Suntem onorați să avem un așa sprijin. În ultimul timp au fost mulți politicieni care au promis și tot mai puțini care au făcut ceva concret. Gestul domnului deputat, Gigel Știrbu ne bucură, dar totodată ne și responsabilizează pe viitor să fim un exemplu pentru generația noastră. Promitem să fim tot mai buni pe zi ce trece și totodată să muncim pentru a ne urma visele”, punctat cadrul didactic. 
{module GAdsense articol}
 

Lasă un răspuns