Încă un șoc în Cazul Caracal

Instana caz Caracal

Instana_caz_Caracal Încă un șoc în Cazul CaracalDupă ce procurorul care i-a ținut pe polițiști la poarta lui Dincă o noapte întragă s-a întors la lucru, și polițistul suspectat de legături interlope își reia activitatea.

Dan Dumitrescu, polițistul din Caracal dat afară în urmă cu câteva luni după ce s-a speculat că ar avea legături cu lumea interlopă, s-a întors la serviciu.

Dan Dumitrescu a fost concediat de IPJ Olt la finalul lunii august, pentru presupuse legături cu lumea interlopă. De curând, acesta a obținut în instanșă suspendarea dispoziției, până la încheierea procesului deschis de Inspectoratul Județean de Poliție, în care cere anularea actuluia dministrativ.

În aceste condiții, magistrații Curții de Apel din Craiova au decis joi, printr-o hotărâre definitivă, ca Dan Dumitrescu să-și reia atribuțiile la locul de muncă. Decizia vine după ce Tribunalul Olt a respins solicitarea de suspendare a dispoziției IPJ.

Agentul Dan Dumitrescu a fost dat afară după ce numele său a apărut într-un dosar de proxenetism și cămătărie. 32 de percheziții au fost efectuate în luna aprilie a acestui an, inclusiv în locuința agentului, care lucra la acea vreme în cadrul poliției de proximitate Caracal.

 

Lasă un răspuns