Luminițele de sărbători s-au aprins în Slatina. Târgul de Crăciun, pregătit cu multe surprize pentru vizitatori

Targ de Craciun 2019

Targ_de_Craciun_2019 Luminițele de sărbători s-au aprins în Slatina. Târgul de Crăciun, pregătit cu multe surprize pentru vizitatoriAutoritățile locale din Slatina au pornit iluminatul festiv de sărbători. Evenimentul a culminat și cu deschiderea Târgului de Crăciun care și-a deschis porțile de Ziua Națională a României.

 Pe durata târgului, vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din zeci de căsuțe de unde se pot cumpăra suneviruri, precum și de o zonă gastronomică cu preparate calde de sezon. 

Targ_de_Craciun_Slatina Luminițele de sărbători s-au aprins în Slatina. Târgul de Crăciun, pregătit cu multe surprize pentru vizitatori

Anul acesta, numărătoarea inversă a fost făcută de copiii de la Corul „Dolce” al Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu” din Slatina. Mii de slătineni au fost prezenţi pentru momentul care dă startul Sărbătorilor de Iarnă. 

După ce luminițele au fost aprinse și s-a dat starul distracției, îndrăgita interpretă de muzică ușoară, Monica Anghel a susținut un recital de excepție. La eveniment au fost prezenți și edilul reședinței de județ, Emil Moț, dar și cei doi viceprimari. Cei trei au făcut o baie de mulțime în care zeci de simpatizanți i-au oprit și le-au strâns mâinile felicitându-i pentru frumosul eveniment.

Mot_2019 Luminițele de sărbători s-au aprins în Slatina. Târgul de Crăciun, pregătit cu multe surprize pentru vizitatori

„Sunt mii de oameni! De când sunt primar nu am văzut atât de mulți oameni. Mă bucur că mi-au acceptat invitația și au venit să ne bucurăm împreună de acest eveniment. Îi anunț că vom avea o lună plină de evenimente frumoase”, a declarat edilul Slatinei care a venit la eveniment împreună cu soția și fiul cel mic. 

{youtube}hg3LlqNbZs8{/youtube}

 

Lasă un răspuns