Lansarea cărţii “Dream Management – Fişa postului pentru cei care aleg să fie managerii propriilor vieţi”, la Slatina

Lansare carte
Lansare_carte Lansarea cărţii “Dream Management – Fişa postului pentru cei care aleg să fie managerii propriilor vieţi”, la SlatinaSlătinenii și nu numai, sunt invitați joi, 5 decembrie, cu începere de la ora 15:30, la Biblioteca Județeană ”Ion Minulescu” din Slatina la lansarea volumului “Dream Management – Fişa postului pentru cei care aleg să fie managerii propriilor vieţi”, apărut sub semnătura Mirelei Oprea.

“Prin acest volum, am dorit să contribui la un efort de “traducere” care să ajute cât mai mulţi oameni să aibă o viaţă mai împlinită. Cartea mea are două surse de inspiraţie. O primă sursă de inspiraţie se află în studiile şi cercetările ştiinţifice care relevă condiţiile în care putem să ne realizăm aspiraţiile personale. O a doua sursă de inspiraţie au reprezentat-o cele peste 60 de ateliere de Dream Management pe care le-am susţinut în ultimii trei ani. Mai mult de 700 de oameni au participat la aceste ateliere şi au realizat visuri şi aspiraţii de care adesea nu s-ar fi crezut capabili. Dar aplicând metode testate şi validate ştiinţific şi făcând parte dintr-o comunitate care îi încurajează, au putut să îşi depăşească limite, uneori cu mai multă uşurinţă, decât s-ar fi aşteptat. Le sunt recunoscătoare celor 78 de persoane care au răspuns unui chestionar foarte detaliat, din care am extras şi mai multe informaţii şi studii de caz”, a spus Mirela Oprea.
Mirela Oprea este licenţiată în psihologie şi ştiinţele educaţiei (Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca) şi doctor în cooperare internaţională şi politici de dezvoltare durabilă (Universitatea din Bologna). După o carieră în domeniul dezvoltării sociale, din octombrie 2018, Mirela îşi dedică întreaga energie proiectului Dream Management, prin care ajută oamenii să îşi realizeze visurile. Face asta prin programe de grup şi sesiuni individuale, ea fiind şi coach şi consilier format la şcoli din România, Italia şi SUA.

Lasă un răspuns