Dobrosloveni, o comunitate unită la bine și la rău

dobrosloveni

dobrosloveni Dobrosloveni, o comunitate unită la bine și la răuÎn perioada sărbătorilor de iarnă tot mai mulți ne amintim de semenii noștri care nu o duc prea bine. În Dobrosloveni, astăzi, de Sf Nicolae a fost organizată o acțiune caritabilă care îi are în atenție pe vecinii sau consătenii care au nevoie de ajutor .

„Dăruind Vei Dobândi” este campania desfășurată azi, în zi sfântă, în comuna olteană Dobrosloveni. „Vă aşteptăm, astazi 6 decembrie 2019, de Sfântul Nicolae, primul moş generos din aceasta lună, supranumit şi Făcătorul de minuni sau Protectorul celor săraci. Haideţi împreună, să ne aratăm susținerea faţă de persoanele cu diverse probleme din comuna noastră, acum în prag de sărbatori. Pe această cale vă invităm să fiţi voi cei care organizează direct acest eveniment. Atât implicarea cât şi prezenţa voastră este deosebit de importantă înainte de sărbătorile de iarna. Este aşa frumos să te implici în astfel de evenimente, să oferi, să simţi că eşti dorit undeva pentru bunătatea ta. Astfel, într-un fel ne pregătim sufletul pentru cea mai frumoasă sărbătoare din luna decembrie. Orice ajutor mic este binevenit! Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag alături de noi!”, este invitația lansată locuitorilor de către Primăria Dobrosloveni.

În cadrul evenimentului, au fost licitate ornamente de Crăciun confecționate manual de Alicia și Lorena Carzon și Maria Tănase. Voia bună a fost întreținută de ansamblurile din localitate: „Flori de Romanați”, „Romula – Malva” și Taraful „Flori de Romanați”.

Lasă un răspuns