Cupa Rotary la șah, ediția a XXI a

sah rotary

sah_rotary Cupa Rotary la șah, ediția a XXI aCupa Rotary la șah este un proiect de tradiție al rotarienilor slătineni. La competiție au participat anul acesta 50 de elevi de gimnaziu și liceu din județul Olt, care au fost observați îndeaproape de un juriu format din profesori pasionați de șah.

Și anul acesta competiția a fost desfășurată la un nivel înalt, cei mai buni dintre participanți fiind premiați de catre membrii Clubului Rotary Slatina cu diplome, cupe și premii în bani.

‘Competiția organizată de către rotarieni a fost primul proiect al Clubului Rotary Slatina, în anul 1998 și a rămas, datorită dorinței și entuziasmului copiilor de a se întrece în acest sport de inteligență și eleganță, unul dintre proiectele de succes ale clubului.
Sambătă, 7 decembrie 2019, la Școala Gimnazială Ștefan Protopopescu din Slatina, cu colaborarea domnului profesor Man Ioan. Membrii Cluburilor Rotary, Interact si RotaKids Slatina au organizat împreună cu cei 5 profesori din juriu un concurs care a avut drept miză premii în bani, 4 trofee, diplome și, datorită implicarii Comitetului Olimpic Roman, sucursala Slatina medalii, insigne, ochelari decorativi cu simbolul olimpic, cărți și pixuri.
Fiecare copil participant a plecat de la concurs cu o amintire, o insigna și o diplomă de participare, motivantă pentru anul viitor, cand au asigurat că vor veni mai bine pregătiți pentru caștigarea trofeelor’, au declarat reprezentanții Clubului Rotary.

Lasă un răspuns