Medici tineri la SJU Slatina

medici tineri

medici_tineri Medici tineri la SJU SlatinaLa Spitalul Județean de Urgență Slatina se pregătește o nouă  gardă, recrutând medici rezidenți. De curând, unitatea a organizat un concurs de angajare, urmând ca luna acesta să mai aibă loc un altul.

În urma concursului organizat pe 20 decembrie, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova pentru ocuparea a două posturi de medic rezident anul IV specialitatea oftalmologie, SJU Slatina are doi noi medici tineri. Concursul a fost câștigat de dr. Mara Ionete și Alexandra Corâci.

Curând, unitatea slătineană va organiza concurs pentru posturi destinate rezidenților, cu normă întreagă, și în specialitățile: reumatologie- Secția medicină internă, otorinolaringologie- Secția ORL, medicina de laborator – Laborator analize medicale și pediatrie- Secția Pediatrie. S-au înscris: doi candidați cu specialitatea reumatologie (un dosar acceptat, pentru celălal fiind dat termen de completare până pe data de  10 ianuarie), doi candidați pentru medicina de laborator și câte unul pentru posturile de la pediatrie și Otorinolaringologie.

De luna trecută, SJU Slatina are și un nou medic pe Urgențe, postul scos la concurs la UPU fiind câștigat de dr. Cristina Dragomir Popescu.

Lasă un răspuns