Un medic de la SJU Slatina se zbate între viață și moarte

bolcan

bolcan Un medic de la SJU Slatina se zbate între viață și moarteUn medic ginecolog de la Spiatlul de Urgență din Slatina se zbate între viață și moarte după ce a născut săptămâna trecută.

Medicul Minela Călinescu, fostă Bolocan, este în stare gravă la un spital din Craiova, la nici o săptămână de la naşterea gemenilor pe care şi i-a dorit enorm.
Minela Călinescu este medic ginecolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar cu o zi înainte de Bobotează a dat naştere, prematur, gemenilor, un băieţel şi o fetiţă, pe care şi i-a dorit enorm, făcând sacrificii pentru a duce sarcina la bun sfârşit.

Cu toate eforturile, gemenii s-au născut la doar 32 săptămâni, la spitalul din Craiova, unde sarcina medicului a şi fost urmărită. La nici o săptămână de la naşterea gemenilor (care sunt în stare bună) a intervenit o complicaţie, cel mai probabil pe fondul unei imunităţi scăzute, dr. Minela Călinescu suferind un stop cardio-respirator.

 A fost resuscitată, însă se află în stare foarte gravă, stare de comă, perioada în care creierul nu a fost oxigenat fiind, spun medicii, destul de mare.

Medicul Minela Călinescu este din judeţul Mehedinţi, a venit să lucreze la spitalul din Slatina, iar în oraşul de pe malul Oltului s-a şi căsătorit, ziua naşterii gemenilor fiind un mare prilej de bucurie pentru familie, dar şi pentru prietenii care au adresat cuplului urări pe Facebook.

Lasă un răspuns