Fiul lui Sile Cămătaru eliberat de magistrații olteni

balint

balint Fiul lui Sile Cămătaru eliberat de magistrații olteniFiul lui Sile Cămătaru scapă de arestul preventiv. Magistraţii Tribunalului Olt au decis azi ca Albert Balint sa fie pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Albert Balint a contestat măsura arestarii preventive. Astăzi s-a judecat la Tribunalul Olt contestatia de prelungire a mandatului și s-a decis punerea în libertate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, pe data de 27 decembrie, polițiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa au oprit în trafic un autoturism.

El a ajuns în  Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Olt după ce pe 27 decembrie a fost depistat în trafic pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa, la volanul unui autoturism, deși avea permisul de conducere suspendat. Mai mult, acesta se afla și sub influența unor substanțe psihotrope.

Bărbatul de 32 de ani, din mun. București, este acuzat de infracțiunile de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Lasă un răspuns