O olteancă înfruntă jungla

ionescu elena

ionescu_elena O olteancă înfruntă junglaOlteanca Elena Ionescu, una dintre cele mai de succes cântărețe autohtone, va participa la “Survivor România”, reality-ul ce se va difuza la Kanal D. Cunoscută publicului larg drept Elena de la Mandinga, după ce a fost timp de zece ani solista renumitei trupe, se numără printre concurenții Surviver România, un reality ce prezintă confruntarea cu jungla Dominicană a zece concurenți pentru a-și testa limitele în condiții greu de imaginat omului obișnuit cu confortul modern.

 Artista a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă; avea doar șase ani când a pășit prima dată pe o scenă, a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale.

 Este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școală Populară de Artă, Secția Canto și Teatru. În 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formației Mandinga.  

După despărțirea de trupa Mandinga, Elena Ionescu și-a continuat cu succes carieră muzicală, impresionandu-și fanii cu piese precum „Pasiune”, în colaborare cu Puya și Vescan, „Spune-i”, în colaborare cu Mahia Beldo, sau „Ce e dragostea”, recent lansată. Elena Ionescu a compus majoritatea pieselor pe care le interpretează, printre acestea numărându-se și celebrele „Zaleilah” și „Papi Chulo”, din perioada colaborării cu Mandinga. „Habibi I love you”, hit-ul interpretat alături de Pitbull, celebrul rapper american de origine cubaneză, și artistul marocan Ahmed Chawki, completează panoplia succeselor muzicale ale frumoasei artiste. 

Elena Ionescu este pregătită să între în cea mai intensă competiție a anului, „Survivor România”, și crede că experiențele  au călit-o pentru orice încercare, oricât de dificilă ar părea la prima vedere.
Artista vine în locul Ioanei Filimon, care din motive medicale, este nevoită să se retragă din concurs.
Curiozitatea, o anumită doză de teribilism și dorința de a-mi testa limitele m-au determinat să întru în această încercare. Sunt optimistă și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană’, a declarat Elena Ionescu despre experienţa Survivor România 2020.

Sâmbătăt, 18 ianuarie, la Kanal D debutează competiția de supraviețuire Surviver România. Jungla din Republica Dominicană le va întinde celor zece concurenți capcane, îi va epuiza, le va testa limitele și îi va provoca să supraviețuiască în condiții vitrege.

Lasă un răspuns