Dincă și complicele său rămân în arest

dincaaaaaaaaaaaaaaa

dincaaaaaaaaaaaaaaa Dincă și complicele său rămân în arestGheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest, a decis Tribunalul Olt, după ce i-au audiat în camera de consiliu pe cei doi.

Gheorghe Dincă a cerut prin intermediul avocatului, arestul la domiciliu, însă cererea i-a fost respinsă.

Avocatul din oficiu al complicelui său Ştefan Risipiţeanu a cerut pentru clientul său control judiciar, însă Risipiţeanu a şocat, anunţând că vrea să rămână în continuare în arest.„Aş vrea acasă, dar n-am bani, doamna judecător!„, a spus Fane Risipiţeanu.

„În baza art. 348 C.p.p. rap. la art. 207 alin. 2 C.p.p. constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive cu privire la inculpaţii D.G. şi R.Ş.. În baza art. 207 alin. 4 C.p.p, menţine măsura arestării preventive dispusă (în cursul urmăririi penale) faţă de inculpaţi. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare”, a hotărât Tribunalul Olt, conform unui comunicat postat pe portalul instanţei de judecată.  

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru omorul asupra Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, pentru trafic de minori şi trafic de fiinţe umane, pentru două infracţiuni de viol asupra celor două fete şi pentru profanare de cadavre (două fapte), alte patru dosare fiind disjunse din cauza principală.

Lasă un răspuns