După ce a descoperit că românii sunt LENEȘI, ministrul Muncii anunță RESETAREA ANOFM

Violeta Alexandru

Violeta-Alexandru După ce a descoperit că românii sunt LENEȘI, ministrul Muncii anunță RESETAREA ANOFMMinistrul Muncii, Violeta Alexandru, susține că vechea conducere a ANOFM a „plimbat” liste de șomeri de la un angajator la altul, a organizat congrese și conferințe, dar nu s-a ocupat cu adevărat de persoanele fără loc de muncă, precizând că instituția are nevoie să fie resetată, conform Mediafax.

„Am început reorganizarea ANOFM. Suntem la jumătatea lunii ianuarie. În maxim o lună trebuie să se vadă deja schimbările. Agenția va înceta să se/ne mai păcălească că se ocupă, într-adevăr, de șomeri sau că ar cunoaște nevoile din piață. Acesta este sfârșitul unei perioade atât de benefice financiar doar pentru unii, o perioadă în care liste de șomeri se “plimbă“ de un la angajator la altul, o perioadă de congrese, conferințe, etc. Și atât”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Ministrul Muncii susține că dorește să vadă rapid primele efecte pentru re-setarea politicilor de angajare, formare, consiliere pentru integrare în piața muncii.

Lasă un răspuns