Și-a omorât cumnatul

crima

crima Și-a omorât cumnatulI-a băgat cumnatului său cuțitul în burtă, iar acum se află în arest acuzat de tentativă de omor.

Cristian Stănescu, în vârstă de 28 de ani, din comuna Spineni, a ajuns în Arestul Poliţiei Olt, ieri Tribunalul Olt dispunâns arestarea opreventivă pentru 30 de zile. Tânărul este acuzat de tenativă de omor, după ce duminică după-amiaza, pe 19 ianuarie, şi-a înjunghiat cu un cuţit cumnatul, în vârstă de 35 de ani.

Fapta s-a produs la locuința agresorului, pe fondul unui conflict, procurorii stabiliond că lovitura cu cuțitul în zona toracică i-a pus victimei viața în pericol, aceasta necesitând 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale.

„Fapta s-a întâmplat în după-amiaza zilei de 19 ianuarie, undeva în jurul orei 15:00. Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Spineni, a avut o altercaţie cu victima, care este şi cumnatul său, împrejurare în care a înjunghiat-o cu un cuţit în zona toracică, fiindu-i cauzate leziuni care i-au pus în primejdie viaţa, ce necesită 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale. I-a aplicat o singură lovitură”, a declarat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

 Decizia instanţei de judecată nu este definitivă şi poate fi contestată. În prezent, Cristian Bogdan Stănescu este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Lasă un răspuns