Parlamentraii PSD Olt îți donează 50% din indemnizație

Parlamentraii PSD Olt îți donează 50% din indemnizație

Senatorii de Olt, Paul Stănescu și Renică Diaconescu, dar și deputații Marius Iancu, Florin Iordache, Dan Ciocan și Alexandru Stănescu  își vor dona 50%  din indemnizație. Alături de ei  sunt și colegii lor de partid.

Un parlamentar are, în prezent, o indemnizaţie de aproximativ 10.000 de lei, net, iar aceasta creşte în funcţie de funcţia pe care o deţine în cadrul forului legislativ.

 „Mă bucur că toți colegii mei au înțeles că în această perioadă trebuie să fie solidari. Toţiparlamentarii PSD au decis că VOR DONA 50 la SUTĂ din indemnizațiile lor pentru a sprijini achiziția urgentă de echipamente medicale de maximă necesitate”, a transmis Marcel Ciolacu.

 În cadrul Comitetului Executiv Naţional s-a discutat despre măsurile pe care autoritățile locale le pot implementa, dar și despre problemele cu care se confruntă, a mai anunţat Ciolacu.

 „Singurul ajutor pe care Guvernul l-a acordat în majoritatea județelor s-a rezumat la 50 de costume de protecție și în jur de 100-200 de măști pentru medici. Adică necesarul pentru o zi. Majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus. Sunt județe care ne-au spus că sunt mulți oameni care au ieșit din carantină și nu au fost testați! Este foarte grav!”, a afirmat liderul PSD.

 Ciolacu a făcut un apel către Guvern și către președintele Iohannis, din partea tuturor primarilor și președinților de Consilii Județene, să trimită urgent teste către spitale.

Lasă un răspuns